top of page

Lyngbypsykologen

V. AUTORISERET PSYKOLOG KAROLINE DEBOIS

Behandling af stress

Hvis du er blevet ramt af langvarig stress, har du formentlig været god til at overse faresignalerne og har derfor ikke fået sagt fra og bedt om hjælp i tide. En del af stressbehandlingen handler om at lære sine signaler at kende og forstå, hvad der ligger bag samt finde frem til, hvad der kan afhjælpe. Det kan lyde meget simpelt, men det kan være en svær øvelse at begynde at mærke efter, når man længe har overhørt kroppens signaler.


Jeg har stor erfaring med behandling af stress, forebyggelse af tilbagefald samt udarbejdelse af tilbagevendingsplaner, hvis man er sygemeldt. Hvis du er stressramt og ønsker hjælp til behandling, kan du finde mine kontaktoplysninger her eller selv booke en tid med det samme.


Inddragelse af omgivelserne er vigtig i behandling af stress

Hvis man lærer sine signaler på stress at kende, kan man sætte tidligt ind og bidrage til at forebygge, at tilstanden udvikler sig yderligere. Man kan selv gøre meget for at afhjælpe og forebygge langvarig stress, men ofte giver det mening også at inddrage partner, familie eller arbejdsplads eller uddannelsesinstitution enten direkte eller indirekte i behandlingen for at ændre på de forhold, der har ført til stressreaktionen. Der kan også være behov for en kortere eller længere sygemelding og hjælp til at vende tilbage på en stille og rolig måde er tit også en del af behandlingen.


Du kan læse mere om forebyggelse af stress på eksempelvis arbejdet her.


Book en tid i til behandling

Føler du dig presset i din hverdag og/eller oplever stresssymptomer og ønsker hjælp til at håndtere dette, kan du kontakte mig eller selv booke en tid med det samme her. 

Kontakt / Book tid

OBS:  Hvis du har følsomme oplysninger bedes du skrive direkte på mail: kontakt@lyngbypsykologen.dk

psykolog Kongens Lyngby stress behandling mentalt overskud
bottom of page