top of page

Lyngbypsykologen

V. AUTORISERET PSYKOLOG KAROLINE DEBOIS
Om mig

Mit navn er Karoline Debois, jeg er 40 år og har over ti års erfaring som autoriseret psykolog – de sidste fire år har jeg haft min praksis ’Lyngbypsykologen’ i Lyngby på fuld tid. Jeg har altid haft stor interesse for at forstå menneskers ageren og hjælpe børn, unge og voksne med at give mening til og håndtere svære ting i livet. Gennem årene har jeg beskæftiget mig med mange forskellige psykologiske problemstillinger og specialiseret mig i evidensbaserede behandlingsmetoder.

Det er først og fremmest vigtigt for mig, at samtalerne er hjælpsomme for dig. Måden jeg arbejder på i en samtale afhænger altid af problemstillingen og den, jeg taler med, og jeg lægger vægt på løbende at tjekke, om vi arbejder med tingene på en hjælpsom måde eller om vi skal skifte spor.

Jeg har efteruddannelser i narrativ, systemisk og eksistentiel terapi og anvender derudover også elementer af kognitiv adfærdsterapi og neuropsykologisk forskning. Jeg er vigtigt for mig at anvende behandlingsmetoder, der har dokumenteret effekt og hviler på et videnskabeligt grundlag.

For altid at sikre den bedste kvalitet i behandlingen holder jeg mig opdateret på faglitteratur og opkvalificerer mig jævnligt gennem efteruddannelser og kurser. På den måde sikrer jeg mig specialiserede kompetencer til at give dig det bedste udbytte af dit forløb.

Etik og tavshedspligt
Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2012 og blev autoriseret af Socialministeriet i 2015 (cand.psych.aut). Psykolog er en beskyttet titel, som kun universitetsuddannede psykologer må benytte. Titlen cand.psych.aut gives til psykologer, som efter et videreuddannelsesforløb, er blevet autoriseret af Psykolognævnet under Socialministeriet. Som autoriseret psykolog har jeg forpligtet mig til at efterleve de Etiske Principper for Nordiske Psykologer  og jeg har tavshedspligt, hvilket betyder at alle oplysninger jeg modtager, behandles fortroligt. Se min privatlivspolitik her


Ansættelser
Gennem min mange års erfaring som psykolog (blandt andet med egen praksis) har jeg fået grundig erfaring med en bred vifte af psykiske lidelser, udfordringer og svære livsvilkår. Derudover har jeg særlig erfaring med problemstillinger indenfor skole- og studieområdet helt fra indskoling til universitetet. Jeg har solid erfaring med arbejdsrelaterede udfordringer, arbejdsmiljø, sygefravær og ledersparring, og jeg grundig erfaring med alkohol- og stofrådgivning og -behandling.
Her er et overblik over mine ansættelser:


 • Privatpraktiserende psykolog (2018- )

 • Ingrid Jespersens Gymnasieskole (2018-2019)

 • Studenterrådgivningen, SPS-afdelingen (2017-2019)

 • Arbejdsmiljø København, Tidlig Indsats (2016-2017)

 • Alkohol- og Stofrådgivningen i Halsnæs Kommune (2013-2016)

 • Kandidatstilling i privat praksis hos Maria Lykke (2012-2013)


Uddannelse
Jeg er løbende i gang med specialistuddannelse i klinisk psykologi og psykoterapi under Dansk Psykologforening. Her kan du se et lille udpluk af nogle af de kurser og efteruddannelser, jeg har gennemført:

 • Psykolog (cand.psych.) fra Københavns Universitet (2012)

 • Supervisoruddannelse (2012)

 • Toårig specialistuddannelse i narrativ og systemisk psykoterapi (2013-2014)

 • Autoriseret (cand.psych.aut) af Psykolognævnet, Socialministeriet (2015)

 • Kursus om familieterapi, teori og intervention (2015)

 • Efteruddannelse i eksistentiel og fænomenologisk psykoterapi (2016)

 • Kursus om behandling af stressramte (2016)

 • Grundkursus i parterapi ved Jette Simon og Center for Familieudvikling (2023)

Kontakt / Book tid

OBS:  Hvis du har følsomme oplysninger bedes du skrive direkte på mail: kontakt@lyngbypsykologen.dk

psykolog Lyngby Karoline Debois
bottom of page