top of page

Lyngbypsykologen

V. AUTORISERET PSYKOLOG KAROLINE DEBOIS

Individuel terapi

Individuelle samtaler er til dig, der har nogle udfordringer, som du ønsker at få løst og arbejde med selv. Det kan være du undervejs finder frem til, at det giver mening at inddrage andre, men det behøver ikke være tilfældet.

Et forløb hos mig kan se meget forskelligt ud. Det afhænger af dit behov og dine muligheder for at afsætte tid.

Generelt er det en fordel med et eller to ugers interval mellem samtaler i begyndelsen for at sikre et kontinuerligt behandlingsforløb.


Den første samtale bruges primært på afdækning af situationen og problematikken. Desuden er det også vigtigt, at du føler dig tryg i mit selskab. Trygheden er afgørende for, at vi sammen kan komme ind til kernen af de udfordringer, du ønsker hjælp til.


Ved mere akut kriseprægede forløb har de første samtaler oftest fokus på, hvad du kan gøre ved din situation her og nu.


Det er meget individuelt hvor mange gange man skal bruge. Enkelte har kun brug for nogle få samtaler til at få rettet op på deres situation. De fleste bruger mellem 5 og 12 samtaler. Nogle klienter er i et forløb hos mig over længere tid. Dette kan eksempelvis være for at forebygge tilbagefald af stress, depression eller angst, for at understøtte og fastholde en selvudvikling eller ændring af adfærd eller for fortløbende at arbejde med en svær relation.


Du kan enten købe en samtale ad gangen eller købe et klippekort på fem samtaler, hvis du ved, at du gerne vil have et forløb på flere gange. Ved klippekort får du lidt mængderabat på samtalerne.

Kontakt / Book tid

OBS:  Hvis du har følsomme oplysninger bedes du skrive direkte på mail: kontakt@lyngbypsykologen.dk

psykolog Kongens Lyngby Chr. X's Allé 89, terapi, kort ventetid
bottom of page